50 Nijansi Pive

Gorivo ide na 5 KM, naši vozači najavljuju da će još više voziti!

Nakon novog skoka cijena goriva i najava da će uslijediti još nekolko poskupljenja naftnih derivata u BiH upitali smo domaće vozače da li će manje voziti.

“Što se mene tiče, isto mi je dal goirvo bilo tri, četiri ili pet maraka. Vozikaću se i dalje koliko sam i ranije. Ne mora država ni da ukida akcize, ni da zamrzava cijene. Političarima ionako ne vjerujem, sve što obećaju to i slažu. Uzdam se jedino u onu narodnu use i svoje kljuse, tako da ne mogu oni toliko da poskupe koliko ja mogu da uspem goriva”, rekao nam je Gojko Grmuša iz Donjih Rekavica kraj Banjaluke.

On dodaje da se ničega u životu nije odricao, pa tako neće i ovaj put.

“Kad su cigare skupile ja sam i dalje pušio po dvije kutije dnevno. Tako i sa ovim najnovijim poskupljenjima, što god sam trošio ranije trošim i sad podjednako. Okretaću prasetinu i janjetinu na ražnju i da bude 20 marki kila živa vage”, objasnio nam je on.

Podsjetimo, na pojedinim benzinskim pumpama u Republici Srpskoj litar dizela trenutno košta i do 3,5 KM, uz najave novih poskupljenja.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Lelemud Palamudović

Dodaj svoj komentar