50 Nijansi Pive

Građani traže ista prava kao i gradski odbornici: Želimo otići s posla kad god želimo!

Građanima Republike Srpske, posebno Banjaluke, konačno postalo jasno kako nemaju ista prava kao i gradski odbornici i to žele promijeniti tako što će izaći na ulici i traži ISTA prava.

Ono što građani okupljeni oko ove ideje zahtjevaju jeste da i oni ogu otići  ili ne doći na posao kad god požele, a da za to ne budu kažnjeni. Tim povodo simbolično će se okupiti ispred skupštine grada kako bi izrazili svoje nezadovoljstvo i kako bi tražili jednaka prava kakva imaju i gradski odbornici.

Mile Tegljač, jedan od inicijatora ovog protesta kaže da on ne može izaći sa svog posla kad god požali, a da za to ne bude kažnjen odbijanjem od plate ili nečim drugim, kad je čuo da odbornici grada mogu da se ne pojave na poslu poželio je da ima ista prava i odlučio da organizuje miran protest.

-Mi ne želimo nikakve probleme, samo želimo ista prava kakva imaju i oni. To je to.  Želimo da kad nam se ne da ustati, da ostanemo spavati i da nas niko ne cima zbog toga. Je l to toliki problem? Mi ćemo biti toliko razumni pa ćemo ponuditi vlastima da ograniče broj izostanaka bez ikakvog razloga na pet mjesečno.

Hoćete li doći na protest?

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar