50 Nijansi Pive

Građanima dosta svega, žele više vijesti o koroni!

Brojni čitaoci našeg portala javili su nam se jer im je, kako kažu, dosta ratnih vijesti iz Rusije i Ukrajine i da su se poželjeli vijesti u vezi virusa korona.

„Fali nam da vijesti počinju sa statistikom o broju pozitivnih na virus korona, opomena epidemiologa da nosimo maske, izbjegavamo skupove, držimo distancu i slično. Rat u Ukrajini i poskupljena cijena totalno su u drugi plan stavili koronu a nije istina da nje nema, već se samo ne priča o njoj više u medijima. Zato, apelujemo i na vlasti i medije. Dajte nam više korone, taman smo navikli na novu normalnost i sada je to sve nestalo“, ističu oni.

U pismu se dodaje da su bili sretniji dok su držali distancu nego kada slušaju vijesti o ratu i poskupljenjima svega živog.

„Naročito nam je bilo lijepo dok smo radili od kuće, odnosno više nismo radili nego što smo radili. Nije bilo šefova da galame na nas. Ulje i gorivo smo plaćali po marku i po. Iskreno govoreći život nam je bio mnogo jeftiniji, nismo nigdje izlazili, nije bilo koncerata i živjelo se mnogo sretnije i bezbrižnije nego danas“, naveli su naši čitaoci u pismu.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar