50 Nijansi Pive

Derbi između Zvezde i Partizana više neće biti isti, u potpunosti mijenja oblik!

S obzirom na to da derbi između Partizana i Crvene Zvezde uglavnom nikad nema neki rezultatski značaj odlučeno je da on u potpunosti promijeni oblik, a da se uvijek boduje kao X, odnosno po bod za svaku ekipu.

Šta će se to proijeniti?

Vječiti derbi, kako saznajemo iz krugova bliskih ovim fudbalskim klubovima više neće biti fudbalska utakmica već tuča navijača koje će biti upriličene na stadionia Zvezde ili Partizana u zavisnosti od toga čiji je red da bude domaćin.  Koncept će biti takav, da će se navijači na stadionu tući, a da će fudbaleri i svi oni koji budu željeli tome da prisustvuju navijati.

-Mi smo shvatili da derbi već odavno nije bitan kad je reazultat u pitanju zato što u 99% slučajeva ne bude golova, pa smo odlučili da promijenimo uloge, da derbi više ne bude fudbalska utakica nego tuča navijača, koju će klubovi organiovati, ipak je to u ovoj priči najbitnije, rekao nam je jedan od pokretača ove inicijative, vođa navijača Zvezde iz Malog Mokrog Luga, Milovan Stativa.

Milovan navodi da se ovim povodom čuo i sa vođama navijača Partizane te da su svoju ideju iznijeli i upravi oba kluba te da su se ovi složili sa cijelom idejom.  Po svemu sudeđi već sljedeći derbi bi trebalo da se odigra na ovaj način.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar