50 Nijansi Pive

Stračevica, Mejdan i Lauš traže status grada!

Nakon što su Laktaši zvanično dobili status grada, tri banjalučka naselja odlučila su da zatraže status istog, te da se otcijepe od Banjaluke i dobiju svoju upravu.  Predstavnici ove tri MZ tvrde da oni ispunjavaju sve uslove kako bi dobili sttaus grada i da će se svim silama truditi da im se to i ostvari.

Oni kažu kako Mejdan ima srednju, osnovnu školu, ima Vilsonovu ulicu, ima svoj FK Naprijed, stadion i apsolutno sve što mu je potrebno da bi dobio status grada.  Starčevica sa druge strane ima Ulicu Save Ljuboje, ima brdo, svoje huligane, košarkašku salu, pasarelu…

A Lauš, Lauš je svakako nezavisan već godinam, sve što je potrebno keste da se to ozvaniči da bi definitivno bio nezavisan.

Predtavnici ovih naselja odgovorno tvrde da Laktaši ni po čemu nisu napredniji od njihovih naselja i da ne ne bi bilo u redu da im se njihov zahtjev odbije.  Ukoliko dođe do nesuglasica sa gradskim i državnim vlastima, oni su spremni da izvedu narod na ulice, narod koji jedva čeka da na taj način pokaže svoje nezadovoljstvo.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar