50 Nijansi Pive

Radi engleskih sankcija roditelji u RS masovno ispisuju djecu sa engleskog jezika

Nakon što je britanska Vlada uvela sankcije Miloradu Dodiku i Željki Cvijanović sve više roditelja ispisuje djecu sa engleskog jezika.

„Mi se protivimo sankcijama Velike Britanije i kako drugačije ne možemo pomoći našim političarima, mi smo odlučili da ispišemo djecu sa kurseva ovog jezika. Takođe, otkazali smo i ekskurziju, odnosno ljetnju školu jezika u uvoj zemlji, koja je bila planirana za avgust i zatražili da nam vrate pare“, rekli su nam zabrinuti roditelji.

Prema našim saznanjima, određeni dio roditelja ispisuje djecu i sa njemačkog, a upisuju ih na ruski i kineski jezik.

„Naši političari imaju problema i sa onim njemačkim turistom Šmitom i zato sam ispisala djecu sa njemačkog. Iako je plan bio da nauče ovaj jezik i nakon školovanja, poput većine, odsele se u Njemačku, ja se sada protivim da moja djeca uče taj jezik. Zato sam ćerku upisala na ruski, a sina na kineski pa se nadam da će im valjati to u životu“, pojasnila nam je jedna banjalučka majka dvoje djece.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Lelemud Palamudović

Dodaj svoj komentar