50 Nijansi Pive

Smijenjen ministar koji nije imao ljubavnicu

Ministar kulture Mirko Neimović smijenjen je danas sa te funkcije, a u obrazloženju koju su poslali iz Vlade kao osnovni razlog se navodi da nije imao ljubavnicu.

“Ovo je nedopustivo da čovjek koji je već 4 godine ministar nije našao barem jednu ljubavnicu. On je mogao da nađe ne jedne nego dvadeset i da svakoj sredi posao, auto i stan. S obzirom na to da se počelo sumnjati čak i da voli muški pol nije bilo druge nego da bude smijenjen sa pozicije koje nije dostajan”, saopšteno je iz PR službe Vlade.

Podsjetimo, jedan od ministara kojeg bije glas da je omiljen kod ženskog pola kupio je prošle godine cijelu zgradu u Banjaluci u koju je uselio sve svoje ljubavnice. Uspjeli smo da ga kontaktiramo i pitamo kakvo je trenutno stanje kod njega kada je u pitanju ljubavni život.

“Šta da ti kažem, prošle godine sam uspio useliti 10 ljubavnica u tu zgradu i ekstra sam prošao s obzirom da sam dobio po povoljnoj cijeni stanove. Sada imam novih 10 ljubavnica, koje isto traže stanove, ali su stanovi otišli skoro duplo i ja ne znam šta da radim. Bojim se da nisam trenutno u stanju to da isfinansiram i da ću morati da smanjim broj ljubavnica što će loše uticati na moj imidž koji sam gradio godinama”, rekao nam je još uvijek aktuelni ministar porodice Ljuban Neimar.

On je dodao da je čuo za smjenu ministra koji nije stekao za mandata nijednu ljubavnicu i smatra da je to jedinstven slučaj otkako zna za sebe.

“Nikako ne razumijem koji su razlozi da čovjek nije u stanju sebi obezbijediti ljubavnicu. Čak i da se otimao, ministarska funkcija je mamac za žene i nemoguće je to izbjeći. Pa kao što znate ja sam u sretnom braku sa svojom suprugom već 20 godina koja zna za sve moje afere i mi nikakvih problemam nemamo. Možda je sve stvar u dobroj organizaciji i čovjek koji ne može to da uradi kako treba ne treba ni da bude ministar”, objasnio nam je on,

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Lelemud Palamudović

Dodaj svoj komentar