50 Nijansi Pive

CIK stiže u pomoć RIK-u oko prebrojavanja glasova!

S obzirom na to da je Centralna izborna komisija (CIK) Bosne i Hercegovina jedna od najažurnijih u cijelom svijetu, odlučeno je da njena specijalna delegacija jutros krene u Srbiju kako bi pomogla njihovom RIK-u oko prebrojavanja glasova.

Ovo je samo još jedan u nizu dokaza koji govore koliko smo mi napredni u nekim stvarima i koliko se ljudi ne samo iz regiona nego iz cijelog svijeta oslanjaju na našu pomoć.

Iz CIK-a kažu kako su nekad u toku noći primili poziv od kolega iz RIK-a, iz Srbije koji su ih zamolili da čim prije dođu kako bi im pomogli oko prebrojavanja glasova, što su oni objeručke prihvatili.

-Plan je da se u Srbiji zadržimo koliko god bude potrebno, razgovarali smo čak i o nekim edukacijama koje ćemo možda održati kad se prebroje glasovi, ali otom potom. U svakom slučaju čast nam je i zadovoljstvo što smo baš mi odabrani da priteknemo u pomoć u trenutku kad se istorija mijenja.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar