50 Nijansi Pive

U teretanama se od 1.3. naplaćuje fotografisanje!

Od ovog marta će u svim teretanama na snagu stupiti novi cjenovnici u kojima će biti navedena i tarifa samo za fotografisanje, a namijenjena onima koji ne žele da vježbaju već kojima je samo potreban kontent za društvene mreže.

Ljiljana Uteg, jedna od fitness trenerica koje su pokrenule ovu inicijativu za naš portal je izjavila da će ovim putem jednostavno odvojiti one koji dolaze da rade od onih koji žele da se slikaju.

-Jednostavno je, mnogo je onih koji dođu samo da se uslikaju, prošetaju po teretani, šetaju na traci brzinom puža, a plaćaju punu članarinu i ja smatram da je to potpuno nepotrebno. Zato smo odlučili da uvedemo tarife samo za fotografisanje pa mislim da će to njima izaći puno povoljnjije, a neće se stvarati bespotrebne gužve i neće zauzimati mjesto onima koji zaista dolaze da bi trenirali.  Ovim potezom bi svi trebalo da budu zadovoljni.

Uteg kaže da jee sigurna kako će mnoge djevojke i mladići iskoristiti ovu sjajnu ponudu i da će na poslijetku svi biti zadovoljni.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar