50 Nijansi Pive

Zašto je TAMNO PIVO bolje od SVIJETLOG!

Iako se kod nas ne pije onoliko koliko se koristi svijetlo pivo, mi, kao vrsni pivopije smatramo da je crno pivo rezervisano samo za one odvažne, oni koji znaju šta žele od života i zato imamo 5 razloga zašto treba da budete ponosni ako uvijek birate tamno pivo umjesto svijetlog.

LAKŠE HVATA

Crno pivo je po pravilu jače od svijetlog i od njega se, kažu ljudi, puno lakše napiti nego od svijetlog piva.  To znači da vam, ukoliko u izlasku pijete crno pivo, neće biti potrebno puno novca da budete veseli.  A to je uvijek sjajna opcija.

DRUGAČIJE ĆE VAS GLEDATI

Ako ste muškarac koji pije tamno pivo, djevojke će vas gledati kao snažnog, izdržljivog, nekoga ko rješava sv probleme i nekoga uz koga će se osjećati sigurno.  Ukoliko ste žena koja pije tamno pivo, muškarci će vam se diviti, znaće da imaju posla sa samostalnom ženom, punom samopouzdanja koja će i biti ravnopravan partner u sveu.

ODLIČNO PAŠE UZ HRANU

Svako pivo savršeno paše uz hranu, ali ako ste ljubitelj crvenog mesa, hamburgere, ćevape i sve ono što jedan prosječan balkanac najviše voli da jede onda je crno pivo ono što vam je potrebno.

ZAPAMTIĆE VAS KONOBARI

S obzirom na to da kod nas crno pivo nije toliko često u kafanam, budite sigurni da će vas konobari zapamtiti ako više od jednom naručite tamno pivo, a to je uvijeek sjajno imati kao stavku u CV-u. Znate li vi kako će vas drugi posmatrati ako primjete da gdje god dođete konobari znaju šta pijete? Pa ima da postanete urbana legenda, obećavamo.

 

 

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar