50 Nijansi Pive

Država će pomoći građane sa 2 marke!

Premijer Republike Srpske najavio je danas da će država svim građanima pokloniti po dvije konvertibilne marke. On je na konferenciji za medije, koja je upriličena specijalno za ovu važnu priliku, poželio svim građanima da u zdravlju i veselju potroše svaku marku.

„S obzirom na rast cijena ova pomoć nije beznačajna. Za te dvije marke može se uzeti pola litre ulja ili skoro cijela pašteta. Izdvojili smo ova značajna sredstva da bismo obradovali naše građana i pokazali im da nismo zaboravili na njih u ova teška vremena“ rekao je predsjednik Vlade.

On je dodao da je nephodno da se svi građani prijave u ministarstvo finansija kako bi dobili državnu pomoć

Potrebno je ispuniti određene uslove za novčanu pomoć. Da građanin nema stalno zaposlenje i da nije vlasnik neke nepokretne imovine. Takođe, ne smije da posjeduje automobil, a prednost kod isplate naknade imaće roditelji sa četvoro i više djece. Penzioneri koji imaju penziju veću od 400 maraka neće moći računati na ovu podršku“, istakao je on.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Lelemud Palamudović

Dodaj svoj komentar