50 Nijansi Pive

Poslušajte novu himnu banjalučkog malog, a velikog kluba: Samo Naprijed, nemoj stati

U subotu uveče u dvorani “Obilićevo” održana je “crveno-plava veče” Fudbalskog kluba Naprijed iz Banjaluke na kojoj je predstavljena nova klupska himna.

Na crveno-plavoj večeri predstavljena je i nova himna malog, a velikog kluba, koji se takmiči u Regionalnoj ligi Republike Srpske – Zapad, a koji je odnedavno promijenio klupsko rukovodstvo.

Krajem prošle godine je Vladimir Rosić, nekadašnji igrač i trener Naprijeda naslijedio dugogogodišnjeg predsjednika kluba Čedu Ševariku.

Poslušajte himnu.

Izabranici trenera Ranka Stanarevića već su počeli zimske pripreme, a odigraće i četiri prijateljske utakmice.

Prvi protivnik fudbalerima Naprijeda biće Jedinstvo iz Žeravice u nedjelju (6. februar) i to u Gradišci, potom im slijedi gostovanje u Karanovcu (13. februar), zatim ponovo u goste protiv Čelinca (20. februar) i na kraju opet u Gradišci, ali protiv ekipe Obradovca (27. februar).

Jesenji dio sezone u Regionalnoj ligi RS – Zapad, Naprijed je okončao na 12. mjestu sa 12 osvojenih bodova, 14 manje od lidera prvenstva kotorvaroške Mladosti.

Izvor: Mondo.ba

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar