50 Nijansi Pive

Mađarska umjesto 150 miliona šalje 150 krmača narodu Republike Srpske!

Iako je uveliko najavljivan mađarski kredit od 150 miliona KM po svemu sudeći neće stići u Republiku Srpsku. Umjesto kredita mađarski premijer odlučio je da pošalje 150 svinja kao pomoć narodu Srpske.

„Svake godine tradicionalno idem u svinjokolj, družim se sa seljacima i pijem rakiju. Ne stidim se toga iako sam premijer jer sam prvenstveno čovjek iz naroda. Kao veliki prijatelj vašeg naroda odlučio sam da vam pošaljem 150 krmača koje sam lično svojim rukama zaklao, ošurio, izrezao i samljeo meso“, naglasio je on.

On je svoje umijeće pokazao na fotografijama i na video snimku na svom Facebook profilu pod nazivom „Zbogom prase“, te dodao da je obećanih 150 miliona kredita bila šala i da ne zna kako su svi povjerovali u to.

Premijer Srpske se zahvalio na pomoći i rekao da će ovo mnogo značiti narodu Republike Srpske.

„Mi ćemo od tih svinja napraviti čvarke, slaninu, kobasice, osušiti meso, a imaćemo i masti što nam je bitno sada kada je ulje poskupilo. Zahvaljujem se mađarskom premijeru što je poslao našem narodu ovako značajnu pomoć. Bolje meso ćemo podijeliti na ravne časti ministrima i direktorima, a ono što ostane krvavice, bijelih bubrega i svinjskih papaka ćemo pokloniti našim građanima“, istakao je on.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Lelemud Palamudović

Dodaj svoj komentar