50 Nijansi Pive

Na slavi u Mrkonjić Gradu pretukli gosta koji je zatražio bezalkoholno pivo!

Na proslavi Jovandana u Mrkonjić Gradu jedan gost je zatražio od domaćina bezalkoholno pivo nakon čega je pretučen od strane ostalih gostiju. Nesretni čovjek zadobio je teže povrede i hitno je prebačen u bolnicu u Banjaluci gdje je operisan i trenutno opravlja.

„Došao sam na slavu kao i svake godine kod rođaka, a kako sam prošle godine prestao piti radi zdravstvenih razloga pitao sam imaju li bezalkoholno pivo. Domaćin je krenuo do frižidera da mi donese piće, ali je u tom trenutku grupa mladića počela da negoduje i dobacuje mi. Rekao sam da ne pijem alkohol, a u narednom momentu ti momci su ustali i krenuli prema meni“, rekao nam je Gostimir Đukić.

On dodaje da se ne sjeća najbolje svih detalja jer je zadobio težak potres mozga, ali da su mu drugi gosti prepričali šta se desilo.

„Njih četvorica su me tukli čime god su stigli. Prvo šakama, pa su me oborili na zemlju i šutirali nogama. Jedan od njih je uzeo tu flašu bezalkoholnog piva i razbio mi u glavu. Bio sam obliven krvlju i da ostali gosti nisu pripomogli i razdvojili nas vjerovatno bi me pretukli namrtvo“, prepričao nam je nesretni mladić.

Neđo Cvijić, domaćin slave kaže da osuđuje ovaj napad, ali da je i sam Gostimir djelomično kriv jer je prestao piti prošle godine.

„Kod mene je tradicija da se dosta pije i rijetko se dešava da neko naruči sok ili kiselu vodu. Napadači su bilo vidni pijani i svako od njih je popio po litru rakije, pola gajbe piva i litru vina. Nije im se svidjelo što je neko zatažio pivo bez alkohola i impulsivno su reagovali. Zaista mi je žao što se sve to izdešavalo u mojoj kući, ali nadam se da će Gostimir kada sljedeće godine dođe na slavu zatražiti neki alkohol radi svoje sigurnosti. Do tada mu želim brz oporavak“, istakao je on.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Lelemud Palamudović

Dodaj svoj komentar