50 Nijansi Pive

UEFA u strahu, mijenja pravila zbog FK Naprijed sa Mejdana!

Otkako se pročulo da se FK Naprijed vraća na velika vrata, na evropskoj fudbalskoj sceni nasatala je prava pometnja, a UEFA razmatra čak i da promieni pravila u strahu da bi pobjednik odsad, nadalje i ubuduće mogao biti stalno jedan te siti klub zbog čega bi najveće klupsko prvenstvo, Liga šampiona moglo postati dosadno kako za gledaoce tako i za sponzore.

Jedan od predstavnika UEFA-e, za naš portal je izjavio kako je upućen u promjene koje se dešavaju u jednom od najpoznatijih banjalučkih klubova i kako pomno prate razvoj situacije.

-Pratimo, gledamo, svjesni smo da će se FK Naprijed sa novim rukovodstvom i svojim vjernim navijačima Zlotvorima brzinom munje penjati na evropskoj fudbalskoj sceni. Još uvijek nećemo ništa poduzimati, ali ako se naša predviđanja obistine, moraćemo mijenjati pravila kako bi prvenstvo ostalo zanimljivo.  Naime prema našim predviđanjima, FK Naprijed će veoma brzo dospjeti u Ligu šampiona i tu na pobjednički tron, ono što smo do sada imali prilike da vidimo, niko im ne može pera odbiti.

On je naglasio da to može dovesti do panike među bogatim klubovima pa će na poslijetku UEFA biti primorana da mijenja pravila. iako je o tome još uvijek rano pričati, smatra da je ovakav ishod sasvim izvjestan.

-Ne znam kako će jedan Mančester, Barselona ili Real podnijeti da ih ponižava jedan Naprijed sa Mejdana, a takav scenario je skoro pa izvjestan, zaključio je on.

Nama ne preostaje ništa drugo nego da pratimo dalji razvoj situacije i da budemo uz Naprijed!

Ma igraj Naprijede!

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar