50 Nijansi Pive

Banjalučanin dobio negativan rezultat dok je čekao u redu za testiranje

Čedo Čekač koji je prije 10 dana sa svim simptomima korone stao u red ispred Instituta za javno zdravstvo u Banjaluci juče je došao na red za testiranje na virus korona da bi danas saznao da je dobio negativan rezultat.

Njemu su radi dugog čekanja u kilometarskoj koloni priznali i period izolacije koji za nevakcinisane osobe traje 10 dana.

„Osjetio sam simptome prije Nove godine i otišao da se testiram. Gužva je bila ogromna, a kako su uslijedili neradni dani nisu ni radili testiranje, ali ja nisam htio da idem kući kako ne bih izgubio mjesto u redu. Kašljao sam i kihao, ali sve vrijeme sam nosio dvije maske i održavaо fizičku distancu“, ističe on.

Čedo dodaje da je redovno mjerio temperaturu dok je stajao u redu, pio čajeve i  terapiju kako bi što prije ozdravio.

„Dobro je da sam uspio ozdraviti i dobiti negativan PCR test jer radim u inostranstvu kao vozač šlepera. Za sada se neću vakcinisati jer imam antitijela. Dolaziću opet na ljeto na odmor, pa računam da sam do tada siguran. Samo u red u ovoj zemlji više neću nikada, pa za 10 dana ja obiđem Evropu uzduž i poprijeko, a ovi naši ne mogu završiti jedan obični test“, poručio je ljutito on.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Lelemud Palamudović

Dodaj svoj komentar