50 Nijansi Pive

Sve više građana uzima Google umjesto porodičnog ljekara

Sve veći broj građana Republike Srpske odjavljuje se od svojih porodičnih ljekara koje mijenjaju za usluge Gugla.

Među razlozima za ovu odluku pacijenti navode da je doktor Gugl mnogo jeftinija, brža i pouzdanija verzija porodičnog ljekara.

„Ne moram se zakazivati, čekati u redovima i plaćati participaciju. Dovoljno je samo da proguglam na internetu svoje simptome i u roku od pola minute dobijam dijagnozu i terapiju. Ako baš sumnjam u tačnost i hoću drugo mišljenje promijenim pretraživač pa kucam simptome u Mozilu i dobijem dijagnozu. Tokom korone sam se liječio preko Gugla i evo ništa mi ne fali. Pa ako nešto piše na internetu sigurno je tačno“, pojašnjava nam Gojko Guglić.

On dodaje da je dobra stvar i to da ako vam se ne sviđa dijagnoza samo promijenite redosljed riječi u pretrazi i odaberete onu koja vam najviše odgovara.

„Za razliku od naših doktora i sestara, Guglu ne moramo nositi bombonjere, piće ili pare. Takođe, nemam povjerenja u ove nove mlade doktore. I sam sam se uvjerio da doktori guglaju i traže tačnu dijagnozu. Sve su to neka doktorska djeca koji su završili medicinu preko veza i to je razlog više da se odjavim od porodičnog ljekara“, ističe on.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Lelemud Palamudović

Dodaj svoj komentar