50 Nijansi Pive

Ispovijest čovjeka koji ne zna nikoga ko je imao koronu!

Iako smo mislili da je ovakav slučaj nemoguć, skoro kao i žene sa prirodnim obrvama ili mamika koja ne kači fotografije svoje djece na društvene mreže, uspjeli smo pronaći čovjeka koji ne poznaje nikoga ko je prebolovao koronu.

Riječ je o čovjeku koji živi na obroncima Kozare, gdje se nakon godina korporativnog života povukao u samoću da tamo provede ostatak svog života.  Kaže da je i dalje upućen u sve što se dešava, prati situaciju u zelji ili svijetu, ali priznaje kako ne poznaje nikoga ko je imao koronu.

-Mi u selu rijetko gdje idemo, uglavnom se družimo jedni s drugima, a u grad silazimo samo kad su nam potrebne najosnovnije namirnice.  Kada se neko prehladi, dobije temperaturu, u selu imamo Živku koja nam rješava situaciju sa kupusom, rakijom, guščjom masti i ostalim prirodnim lijekovima i to uglavnom dobro prođe.  Jednom se komšija Đuka žalio da nema ukus ni miris, ali je ona zaključila da je to zato što je pretjerao sa rakijom pa mu je ubilo sva čula.  I bila je u pravu, jer su se Đuki čula vratila kroz mjesec dana kad je prestao piti.

On kaže da je život kakav on živi zaista sjajan i da je uvjeren kako njega i njegove komšije, takav način života štitit od raznih infekcija pa i od korone.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar