50 Nijansi Pive

PIVINO PERO Visoke Potpetice: IZBACILI GA IZ UDRUŽENJA PENZIONERA JER JE PRIZNAO DA SE KUPA I KAD NIJE SUBOTA

Velika drama odigrala se prije neki dan u Udruženju penzionera kada je jedan od članova ovog udruženja u razgovoru sa ostalim prisutnima sasvim slučajno otkrio da se kupa po dva, a nekad čak i tri puta sedmično.

Ostali članovi ne samo da su bili zabezeknuti onim što su čuli, nego su odmah zahtjevali posebnu sjednicu sa samo jednom tačkom dnevnog reda, isključivanje dotičnog iz ovog Udruženja. Pravdali su to ekstremnom bahatošću i rasipništvom. U vrijeme kad se većina ove populacije suočava sa borbom za preživljavanje, takvo bahaćenje je potpuno nedopustivo, izjavio je predsjednik udruženja.

Oformljena je i posebna komisija koja ima za cilj da prekontroliše finansijske kartice udruženja, kako bi se ustanovilo da li je dotični član eventualno oštetio budžet udruženja, jer se ovakvo rasipništvo ne može prijuštiti tek tako od redovne penzije.

Na sve ove aktivnosti koje su preduzete protiv njega optuženi je vrlo mirno izjavio da je poslije nedavnog povećanja penzija od 2% primjetio da mu na kraju mjeseca ostaje toliko novca, da bi komotno sebi mogao da priušti i malo opuštanja u vidu tuširanja više puta sedmično, i to full toplom vodom, a pored toga prošli mjesec je sebi čak dva puta pored crnog hljeba kupio i dva kroasana sa eurokremom, ali da je to prećutio kad je čuo kakve su reakcije ljudi na njegovu izjavu da se kupa i ostalim danima osim subote.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dodaj svoj komentar