50 Nijansi Pive

PIVINO PERO Noćni Rendžer: BRAČNI SAVJET: Ako supruga jede sladoled supenom kašikom, ne treba joj se obraćati.

Agencija za evidentiranje i selektovanje vrsta bračnih problema objavila je studiju koja je urađena na osnovu više desetina hiljada prikupljenih ispovjesti bračnih partnera, koji su pristali da sa ispitanicima ove agencije podijele svoja iskustva vezana za bračne nesuglasice.

Mnoge činjenice su iznenađenje, a možda najveće od svih je to da šoping rasprodaje koje se dešavaju u toku planetarno popularnog „Black Friday-a“ uzrokuju duplo više razvoda nego što to uradi preljuba.

U samoj studiji osim ovih zanimljivih činjenica hronološki su poredane i situacije zbog kojih najčešće dolazi do nesuglasica u braku, a u samom vrhu izdvajaju se tri koje u najvećem broju slučajeva izazivaju bračne svađe.

Na mjestu broj tri nalazi se situacija u kojoj daljinski kojim pojačavate ton na televizoru u toku utakmice Lige šampiona istovremeno ne reaguje kad ga usmjerite prema supruzi sa namjerom da nju utišate. U trenutku kada ona skonta šta ste pokušali uraditi, svađa izbije u 92% slučajeva pokazalo je ovo istraživanje.

Na drugom mjestu je situacija u kojoj vas supruga pita da li se malo udebljala. Bez obzira kako joj odgovorili, pa čak i ako samo prećutite na to, doći će do svađe i to u 96% slučajeva kako pokazuje ovo istraživanje.

Ipak na prvom mjestu ubjedljivo i daleko ispred svih nalazi se situacija koja ukazuje na to da će doći do žestoke svađe sa rekordno visokim procentom od čak 99,98% slučajeva, a to je situacija kada primjetite da supruga jede sladoled supenom kašikom. Naime, u toku ispitivanja evidentirano je tačno 6986 različitih pitanja upućenih suprugama u toku njihovog konzumiranja sladoleda supenom kašikom, i na opšte iznenađenje svih koji su radili anketu u skoro isto toliko slučajeva nakon toga došlo je do žestoke svađe, bez obzira koje pitanje je u tom trenutku bilo postavljeno.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dodaj svoj komentar