50 Nijansi Pive

PIVINO PERO Di Ma: Negdje u zemlji snova – Umočiću

U drvenim barakama (jednom od stanova, apartmana, vila i hacijendi) živjela je najsiromašnija(jedna od najbogatijih) porodica na svijetu (državi). Legali su gladni(pijani) i ustajali još gladniji (mamurni). Ogrev su skupljali u drvenim kolicima(nikad o tome nisu razmišljali). Tako jednom (nikada) skupljajući drvca za ogrev, naišli su na pekaru(par restorana koji posluju u minusu) sa izlogom u kojem su bila gotova svježa peciva (Chanel, Dior, Mercedes….). Pošto novca nisu imali(ne znaju šta će od njega), počeli su zamišljati kako jedu sve te poslastice. Polizali su staklo, okrenuli se i nastavili svojim putem.

Vlasnici pekare su to vidjeli (svi vide) i odlučili su da dječicu obraduju i iznenade sa velikim ručkom(3 miliona kredita da ne klošare i par restorana na ekskluzivnim lokacijama). Sve je bilo unaprijed dogovoreno(kao što i uvijek jeste) i ujutro kad su se dječica probudila, dočekao ih je pun sto svih vrsta peciva (ugovora, tendera i finansijskih dogovora…).

80(20) godina od nastanka najtužnijeg crtanog filma na svijetu (u državi).

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dodaj svoj komentar