50 Nijansi Pive

Mladi bračni par se razveo zbog različitog mišljenja o filmu Toma

Prije nekoliko, mladi bračni par iz Prijedora je stavio tačku na svoj kratki brak zbog nepomirljivih razlika koje su se manifestovale u različitom mišljenju o filmu Toma koji je prije par dana prikazan i na televiziji.

Kako saznajemo iz izvora bliskom ovom paru oni su se žestoko posvađali nakon odgledanog filma, a nakon što su cijelu noći pokušali da nađu zajednički jezik, pred zoru su ipak odlučili da je najbolje da svako krene svojim putem.  Tako nam je rekla njihova prva komšinica koja je željela ostati anonimna, a koja je cijelu noć slušala i strijepila kako će se situacija rasplesti.

-Bilo je zaista dramatično, kako sam uspjela razaznati, on je nekoliko puta tokom filma plakao, dok je njegova supruga umirala od smijeha što je njega jako pogodilo. Na kraju filma joj je pokušao objasniti da bi taj film trebalo da pogodi svakog ko ima bar malo duše, a da ona očito ne spada među te ljude.  Ona se nije dala smesti, tvrdila je kako je film glup, besmislen i patetičan.  Znate kako, nisa ja to najbolje čula, ovo je stara zgrada, debeli zidovi đavo ih nosio, što prilično otežava moj rad.

Komšinica kaže da je u jednom trenutku pomislila da će se pomiriti i da će sve završiti dobro, ali ujutro je vidjelamladog komšiju sa koferima kako napušta stan.

-U jednom trenutku on je nju pitao da li je dirnula ona scena sa Ljiljanom, ona je ćutala i na kraju je rekla kako je to izmišljeno i kako je previše patetično. I mislim da preko toga nije mogao da pređe.  Žao mi je, oni su u braku tek nešto više od šest mjeseci, prekratko je trajalo. Nadam se da će naći ljude koji će ih razumjeti, za kraj je rekla komšinica.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar