50 Nijansi Pive

Antivakseri još uvijek ne otvaraju poklone, jer ne znaju šta se u njima nalazi!

Iako su pikloni ono čemu se najviše veselimo tokom praznike, ove godine ni to nije kao što je prethodnih godina bilo zato što je veliki broj poklona ostao neotvoren!

Naime velika većina antivaksera širom svijeta još uvijek se nije nakanila da otvori svoj poklon zato što jednostavno nisu sigurni šta se u njima nalazi.  Sa jednim ovdašnjim Mitom Skeptikom smo porazgovarali o tome, a on na je kratko odgovorio učemu je stvar. O tome bruje svi svjetski mediji, a mi smo jednog takvog našli i u Banjaluci.

-Ne, ja još uvijek nisam otvorio svoj novogodišnji poklon koji sam dobio od svoje porodice i nisam siguran da li ću ga ikad otvoriti. Ja ne znam šta se nalazi u tom poklonu, ne znam kako će to što se nalazi unutra uticati na moje zdravlje i moj život i to je rizik koji u ovom trenutku nisam spreman da podnesem.  Možda nekad u budućnosti kad se za to stvore uslovi, ali sada ne.  Nemam ništa protiv ljudi koji otvaraju svoje poklone, to je njihov izbor i njihova stvar, ali isto tako ne želim da na mene neko vrši pritisak.

Skeptik kaže i da je njegova supruga otvorila poklon koji joj je on kupio i da on to poštuje.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar