50 Nijansi Pive

Privrednici će uz veće račune za struju dobijati gratis bensedin

Radi najavljenog poskupljenja električne energije za privrednike i preduzetnike, Elektroprivrede iz oba bh. eniteta su donijele odluku da potrošačima ubuduće uz račune za struju šalju gratis kutiju bensedina.

Iz preduzeća u Republicici Srpskoj i Federaciji koji se bave isporukom električne energije su nam saopštili da će od 1. januara 2022. godine struja obračunovati po znatno višim cijenama, ali da su pronašli sistem da ono prođe bezbolno.

„Mi nismo mogli nikako da izbjegnemo ovo poskupljenje struje, jer smo jednostavno morali dići cijenu kako bi ostali profitibalni i zadržali tolike radnike pred izbore. Ipak, kako bi domaća privreda ovo lakše podnijela, a naši privrednici se ne bi mnogo sikirali, mi ćemo uz svaki isporučeni račun slati gratis kutiju bensedina“, ističu iz rukovodstva ovih preduzeća.

Sakib Preduzetnić, jedan od samostalnih preduzetnika iz Sarajeva kaže da mu je izuzetno drago što država misli na njih i što su našli način da im pruže podršku.

„Pozdravljam ovu odluku naše pametne vlasti i poručujem im da imaju našu punu podršku. Iako ću imati tri puta skuplju struju smatram da uopšte neću biti nervozan kada mi stigne račun i da ću se samo nasmijati i odmahnuti rukom. Takođe, do lijekova za smirenje nije ni lako doći jer se moraju dizati recepti, pa će mi kutija od 30 tableta bensedina taman pokriti mjesečne potrebe. Samo se nadam da ću dobiti one od 10 miligrama, jer one blažu više ne djeluju na ovolika poskupljenja ove godine“, naglasio je on.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Lelemud Palamudović

Dodaj svoj komentar