50 Nijansi Pive

Ona dva Slovenca što nisu došli u Banjaluku za Novu godinu potražili pomoć psihologa!

Banjaluka je tokom novogodišnjih praznika bila grad sa najviše Slovenaca na jednom mjest, u cijelom svijetu, a to je, kako se čini ostavilo posljedice na onu dvojicu koji su ostali u Ljubljani jer su bili spriječeni da dođu. Kako saznajemo, potražili su pomoć psihologa jer ne znaju sami da se nose sa tolikom samoćom, posljednja tri dana.

Iz izvora bliskih ovoj dvojici Slovenaca koji su nas zamolili da im ne odajemo identitet rečeno nam je da njih dvojica nisu dolazili u Banjaluku, malo iz pukog inata, a malo i zato što im poslovne obaveze nisu dozvoljavale, a nakošto se njihovi sunarodnici još uvijek nisu vratili svojim kućama njih je počela hvatati panika da će zauvijek ostati sami u onolikoj Sloveniji zbog čega su doživjeli blage nervne slomove.

Oni su već dan nakon Nove godine potražili stručnu pomoć putem Zoom-a kako bi im se pomoglo da lakše prebrode taj osjećaj napuštenosti i usamljenosti.  Iako im je obećano da će se svi vratiti oni još uvijek nisu 100% sigurni i na teškim su seditivima.

Isti izvor kaže i da se jako kaju što nisu ostavili sve i krenuli za svojim narodom ka Banjaluci, ali kasno je za kajanje. Svi se nadaju da će oni to prebroditi bez većih posljedica, a već sada planiraju put u Banjaluku za prvomajkse praznike.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar