50 Nijansi Pive

Radi ogromnih gužvi u Banjaluci skupa auta će dobiti rotacije!

Radi ogromne gužve u Banjaluci i kilometarskih kolona auta koje posljednih dana muče vozače, lokalne vlasti u saradnji sa policijom uvešće prodaju rotacionih svjetala za odabrane vlasnike skupocjenih automobila. Tako će svi koji posjeduju autu skuplji od 100 hiljada KM, moći kupiti popularne „treptače“ poput onih na limuzinama iz Vlade i na taj način probijati se kroz gradsku gužvu.

„Saobraćajni kolapsi naročito su pojačani za vrijeme novogodišnjih praznika kao i odlukom da se u centru grada obustavi saobraćaj. Mi smo formirali neku realnu cijenu koja iznosi 500 maraka po danu. Imamo već dosta zainteresovanih, uglavnom nam se javljaju bogati Banjalučani koji ne pitaju za cijenu i žele da rezervišu svoj primjerak. Takođe, javljaju nam se i naši ljudi iz dijaspore koji posjećuju svoju rodnu grudu i njima naplaćujemo 1000 maraka po danu za vrijeme praznika“, rekli su nam u policiji.

Oni dodaju da mnogi novokompovani bogataši kažu da je šteta da ovu mogućnost nisu imali ranije, ali kako se kaže, bolje ikad, nego nikad.

Rendža Roverka, jedna od poznatih Banjalučanki, koja je nedavno kupila najnoviji model džipa, kaže da je oduševljena idejom o prodaji rotacija za bogate.

„Mi vozimo skupa auta i džipove, neki od njih koštaju preko 200, 300 hiljada maraka i smatram da zaslužujemo tretman kakav imaju predsjednici i ministri. Pa ne možemo mi svaki dan čekati u kolonani sa ostalom sirotinjom koja se vraća s posla, kada mi idemo u skuopocjene restoranu, u fitnes ili kod plastičnog hirurga. Ovako imamo mogućnost da pretičemo kolone, prolazimo kroz crveno i vozimo po trotoaru što je jako uzbudljivo i korisno u isto vrijeme“, naglasila je ona.

Za sve one siromašne vozače koji ne mogu sebi da priušte mjesečna izdavanja od 15 hiljada maraka ne preostaje ništa nego da se i dalje nerviraju i voze satima kako bi se probili kroz najprometnije dionice u gradu.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Lelemud Palamudović

Dodaj svoj komentar