50 Nijansi Pive

Obavezni lijekovi za smirenje za sve putnike iz BiH koji se voze Wizz air-om!

Od Nove godine, svi putnici koji imaju bilo kakve veze sa Bosnom i Hercegovinom, a žele da putuju avio kompanijom Wizz air će morati da popiju određenu dozu lijkova za smirenje kako bi ušli u vaion u suprotnom im neće biti dozvoljeno da putuju.  Odluka je ovo koja je ekspresno donijeta jutros.

Iz Wizz aira kažu kako više ne mogu da vode računa o svim probleima sa kojima se nose ljudi koji imaju veze sa Bosno i Herecgovinom, a sigurni su da ih ima jako puno. Na ovaj način žele da spriječe sve moguće probleme i da budu sigurni kako neće biti neugodnosti za vrijeme letova.

-Mi jednostavno više ne možemo da razmišljamo o tome šta će nekoga iz BiH trigerovati da se nepromišljeno ponaša i da ugrožava druge putnike zato smo odučili da ih sediramo kako bi spavali tokom cijelog puta, kako ne bi komunicirali ni sa kim i kako bi letovi na kojima se oni nalaze prolazili bez problema.  Mi zaista imamo razumijevanja za njih, da dolaze iz države koja je potpuno apsurdna, ali to ne znači da svi treba da ispaštamo zbog toga, rekao nam je predstavnik Wizz aira za BiH.

Ovo pravilo na snagu stupa od ponedjeljka.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar