50 Nijansi Pive

Turisti traže stan na dan za Novu godinu i nude 5000 KM za noć!

Turisti iz Slovenije, Austrije i Njemačke spremni su plate enormne cijene smještaja za doček Nove godine u RS, naročito nakon što su u državama u kojima žive zabranjeni organizovani dočeci 2022. godine.

Iz turističke organizacije RS poručuju da je trenutno jako teško naći ikakav smještaj, s obzirom da su kapaciteti odavno popunjeni.

„Svi hoteli, moteli, hosteli u Banjaluci, Trebinju i na Јahorini su popunjeni. Više se ne može naći ni stan na dan i mi već imamo zahtjeve gostiju sa Zapada koji su spremni da plate ogoromne pare za bilo kakav smještaj“, rekli su nam iz ove organizacije, a isto su nam potvrdili i vlasnici smještajnih objekata.

Nikola Novaković, koji trenutno živi i radi u Sloveniji potvrdio nam je da ne pita za cijenu za novogodišnju noć samo da se dočepa Republike Srpske. Kaže, spreman je dati i 5 hiljada maraka samo da mu neko ponudi i da mu se isplati doći.

„U Republici Srpskoj je super i jeftin novogodišnji program. Na trgu pjevaju poznati pjevači folk muzike i tu nećemo ništa platiti. Drugo, pivo i rakija su jeftini, ćevape uvijek možemo naći za 6 maraka, a to se ne može porediti sa cijenama u Evropi. Treće, ne moramo ni plaćati parking jer uvijek parkiramo na mjesta za invalide. Na kraju, uvijek se neka cura zalijepi za nas kad vide strane tablice i sve u svemu nigdje nije bolji provod kao u našem zavičaju“, naglasio je on.

 

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar