50 Nijansi Pive

Štab donio šokantnu odluku: Nevakcinisanima zabranjen seks za Novu godinu!

Komandant štaba za vanrednu situaciju u BiH Radomir Komandirović donio je odluku da se nevakcinisanim građanima zabranjuje upražnjavanje seksa za novogodišnju noć. Ova odluka odnosi se kako na mlade zaljubljene parove tako i supružnike.

„Vakcinacija nam slabo ide i sjetili smo se da ćemo najlakše natjerati mlade i one malo starije da im se uskrati seks. Komunalna inspekcija upadaće u stanove kako bi kontrolisali poštovanje one mjere. Ako se mjera pokaže efikasnom produžićemo je i do kraja godine“, rekao je Komandirović

On dodaje da će svi oni koji se nađu u ljubavnom činu dobiti kaznu od 500 do 5000 maraka zavisno od starosti i materijalnog stanja počinilaca prekršaja.

„Za one mlađe, koje uhvatimo na parkingu kazne su blaže i one će platiti oko 500 maraka. Znamo da nemaju primanja, uglavnom su studenti, ali i njih moramo kazniti jer se upravo mladi ne žele vakcinisati“, poručio je komandant štaba iz svog kabineta.

„Čak i oni koji su duže vrijeme u braku, a nisu vakcinisani moraće u krevetu moraju da drže distancu od najmanje dva metra. Ako nam zafali komunalnih policajaca poslaćemo dronove da nadlijeću stanove i kuće i otkriju šta se dešava u spavaćim sobama 31. decembra i 1. januara. Zato čuvajte se dobro, nema grljenja, ljubljenja i seksa“, zaprijetio je on.

Nezadovoljni građani su poručili čemu uopšte proslava Nove godine ako će se morati držati totalne apstinencije i zaprijetili masovnim demonstracijama ako vlasti ne odustanu od ove sulude mjere.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Lelemud Palamudović

Dodaj svoj komentar