50 Nijansi Pive

OTKRIVAMO: Đoković nije vakcinisan, u Australiji će igrati s maskom!

Nakon što Novak Đoković prilikom ulaska u Australiju nije pokazao potvrdu o vakcinaciji, vlasti ove države su odlučile da mu dozvole učešće na Australija Openu, ali uz uslov da igra s maskom!

Najbolji teniser svijeta prihvatio je ovaj uslov, jer nikako nije želio da primi niti jednu od ponuđenih vakcina.

Kao što je poznato u ovoj zemlji važe rigorozna pravila u vezi vakcinacije, ali organizatori turnira su progledali kroz prste Novaku Đokoviću kako bi on mogao nastupati.

„Imam priliku da osvojim 21 rekordni grend slem koju nisam želio da propustim, pa sam pristao da tokom mečeva nosim masku. Masku ću morati da nosim i van teniskih terena, tako da je zapravo neću ni skidati do kraja januara. U slučaju da igram finale i pobijedim, ući ću u istoriju kao najbolji igrač u istoriji prema svim kriterijumima“, rekao je Đoković.

Navijači su pozdravili ovu odluku, a naročito su odušvljeni antivakseri jer Đoković nije pokleknuo pred brojnim pritiscima.

Ipak, nekoliko tenisera je izjavilo da ne žele da igraju sa Đokovićem jer je nevakcinisan, dok su pojedini rekli da će igrati s njim, ali održavajući distancu i izbjegavajući rukovanje.

Kako nezvanično saznajemo, Đoković je obećao da će svu zaradu sa Australija Opena pokloniti anitvakserskom pokretu kako bi finansirali demontstracije i borbu za svoja prava.

 

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Lelemud Palamudović

Dodaj svoj komentar