50 Nijansi Pive

ŠOK U BILEĆI: Svekrva se odrekla snaje jer se vakcinisala!

Prava drama odigrala se juče kada se 50-ogodišnja Anđelka Antivakserić preko novina odrekla 25-ogodišnje snaje Mare Moderne. Kao razlog za ovaj potez svekrva je navela da se njena, sada već bivša snaja, jedina vakcinisala protiv virusa korona u užoj i široj porodici.

„Mi smo zakleti protivnici vakcinacije i znamo da je sve ovo oko korone izmišljeno s ciljem smanjenja populacije i izumiranja čovječanstva. Moj sin je oženio tu nesretnu Maru prije dvije godine i mi smo očekivali prinovu, ali se to još nije desilo. Umjesto da radi na potomstvu ona je otišla da primi tu modernu vakcinu, za koju je dokazano da izaziva sterilitet“, rekla nam je ona.

Anđelka dodaje da je snaja htjela nagovoriti i njenog sina da se vakciniše, ali da ga je u posljednji čas uspjela odgovoriti od toga.

„Samo je trebalo još da se moj Milan vakciniše pa da ni on ne može imati djecu. On ovako nevakcinisan opet ima šansu da postane otac. Mi smo ga već nagovorili da se razvede i nađe neku pristojnu i nevakcinisanu ženu koja će mu podariti djecu“, ističe ona.

Naglašava da redovno prati doktora Nesterovića na Jutjubu, kao i ostale antivaksere koji razotkirvaju ovu bjelosvjetsku prevaru.

„Istina je da mi nismo nešto mnogo školovani, živimo na selu pokraj Bileće, ali imamo internet i redovno se informišemo preko gugla i društvenih mreža. Pa, iz aviona se vidi da je to sve dobro smišljeno od strane milijardera koji žele da planetu ostave samo za sebe“, kaže ona.

Iako se sin Milan i snaja Mara nisu htjeli oglašavati povodom ovog nesretnog događaja, saznali smo da se Mara trudi da izgladi stvari sa svekrvom i uvjeri je da je zapravo primila vakcinu protiv gripa i na taj način sačuva brak.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar