50 Nijansi Pive

Litar ulja i goriva ove godine najpožljeniji poklon za slave!

Zbog divljanja cijena ulja i goriva ove godine najčešći poklon prilikom odlaska na slave biće ulje i gorivo.

Iz ovog razloga, veliki marketi su počeli sa prodajom posebnih poklon paketa koji se sastoje od jedne litre jestivog ulja i jednog litra dizela.

Slavka Nikolić, jedna od domaćica, koja se priprema da dočeka goste u svojoj kući za Nikoljdan kaže da je ulje ove godine traženije od šećera, bombonjere i kafe. Njen suprug Slavko i domaćin slave je rekao da je svim zvanicima poručio da ove godine umjesto flaše piće zapakuju flašu goriva.

„Napravio sam Viber grupu i napisao im šta da ove godine donesu. Šta će mi vino i rakija, imam ih punu kuću. Dočekaću stotinjak gostiju i računam da ću dobiti 100 do 200 litara goriva. Oni malo bogatiji gosti i kumovi su rekli da će odriješiti kesu i kupiti tri litre goriva“, rekao nam je Slavko.

On ističe da će mu dobijeno gorivo biti dovoljno za vožnju od bar dva mjeseca, dok se supruga nada da naredne godine neće morati uopšte da kupuje ulje.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Lelemud Palamudović

Dodaj svoj komentar