50 Nijansi Pive

Ove godine slave isključivo na daljinu!

Republički štab za vanredne situacije donio je odluka da se ove godine sve slave organizuju online, odnosno na daljinu.

Iz štaba poručuju da će svi domaćini morati pridržavati ovih mjera, a da ih u suprotnom očekuje velike kazne.

„Ako nađemo kod nekoga u kući više od 10 gostiju ne samo da ćemo pisati prijavu protiv domaćina, već ćemo sve goste privesti na testiranje za Covid 19-

Dodaju da će slavljenici moći organizovati slavu putem Zoom platforme, Skype-a, Viber ili neke druge aplikacije koja podrazumijeva grupno uključivanje.

„Dozovoljeno je i koristiti sve društvene mreže, prije svefa Facebook, Instagram i Twitter. Na mrežama je potrebno da se postavi fotografija slavskog kolača i trpeze.

Ističu da će slavljenici obezbijediti dostavu hrane i pića gostima na kućnu adresu i to putem nekog od servisa za dostavu hrane koje će prevoziti vruću supu, prasetinu, sarmu i kolače, kao i alkoholno i bezalkoholno piće.

Što se tiče poklona za domaćina gostima je ostavljena mogućnost da ih šalju brzom poštom, a preporuka Štaba je da to budu kafa, čokolade, bombonjere i žestoko piće. Takoeđ, gosti će moći posjetiti neograničen broj online slava, a oni koju su čuli za ovu mjeu pozdravljaju odluku jer će kako kažu moći će više jesti i piti, a ranije nisu stizali obići sve slave na kojima su pozivani.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Lelemud Palamudović

Dodaj svoj komentar