50 Nijansi Pive

Svi stanovnici u BiH dobiće besplatnu pretplatu na Netfliks!

Državne službenike širom BiH obradovala je vijest da će od 1. decembra ove godine imati mogućnost da besplatno gledaju Netfliks na poslu.

Portparol najpoznatije TV platforme nam je rekao da su posljednih par mjeseci pratili sa kojih lokacija se najviše gleda njihov sadržaj i došli do podatka da se radi o nekoj maloj država na Balkanu.

Objasnili su da su daljim istraživanjem otrkili da se više od 90% njihovog sadržaja pratio u zgradama u koje su smještene državne institucije.

„U većini država najveća gledanost je iza 18 časova, ali smo mi primijetili da postoji jedna mala državica u kojoj se Netfliks prati mnogo više preko dana. Iz tog razloga smo htjeli nagraditi njihovu posvećenost našem programu, jer ipak nije ni lako koncentrisati se i pratiti filmove i serije u radno vrijeme“, ističu oni.

Oni dodaju da su presrećni što imaju tako vjerne gledaoce te da su smatrali da je najbolji način da se oduže državi iz koje dolazie da se svi stanovnici BiH nagrade besplatnom godišnjom pretplatom koja inače košta 30 maraka.

Predstavnici državnih institucija u BiH potvrdili su nam ove navode i objasnili nam da ih je kontaktirao menadžment Netfliksa i ponudio besplatnu premijum pretplatu za cijelu državnu upravu u trajanju od 100 godina.

 

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Lelemud Palamudović

Dodaj svoj komentar