50 Nijansi Pive

Dostavljači brze pošte nakon CRNOG PETKA traže duple dnevnice!

Ovo doba godine je za dostavljače brze pošte bez konkurencije najstresnije u godini i zato su oni odlučili da se izbore za svoja prava i da traže duple dnevnice za sve pošiljke koje će se desiti nakon CRNOG PETKA.

Miodrag Brzanović, radnik u jednoj od brzih pošti kaže da je ovaj period u godini za njih jednostavno paklen i da će ovoga puta biti pametniji i da će tražiti duple dnevnice ili neće dostavljati pakete pa neka se njihovi poslodavci bore sa razjarenim ženama.

-Taj nivo stresa koji mi doživljavamo svake godine nakon crnog petka, a posebno u prethodne dvije godine je potpuno nezamisliv i skoro pa neizdrživ i zato ćemo ovoga puta tražiti duple dnevnice, a ako nam gazde ne izađu  u susret onda ćemo na njih pustiti bijesne žene koje će sa nestrpljenjem iščekivati svoje pakete iz Zare, Factoola i ostalih…

Na pitanje šta je to toliko stresno, Brzanović je rekao da je količina dostavljenih paketa ogromna, da većinu žena moraju čekati da isprobaju pa tek onda mogu ići.

-Mogu samo da kažem, ne dao Bog nikome.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar