50 Nijansi Pive

Novi James Bond dolazi iz Šipova

Dok u kinima širom svijeta igra novi film James Bonda pitanje na koje svi željno iščekuju odgovor je ko će ga naslijediti. Po svemu sudeći dobili smo odgovor danas, jer su se producenti odlučili da najpoznatijeg tajnog agenta igra pjevač porijelkom iz Šipova Nedeljko Bajić Baja.

Iako je javnost spekulisala o novom agentu 007, te se licitiralo najpoznatijim holivudskim imenima, odluka je ipak pala na poznatog pjevača iz Šipova.

„On liči na Daniela Craiga koji je postao jedan od omiljenih glumaca, pa smo željeli da novi Bond bude sličan, a opet različit. Drugi razlog je što su Bondovi filmovi poznati po muzici, odnosno pjesmama poznatih muzičara i nastavak će biti u znaku brojnih pjesama koje će otpjevati Baja“, rekli su za naš portal producenti novog filma.

Kako se saznaje u 26. po redu nastavku Bonda gledaćemo još jednog glumca iz Šipova.

„Kada smo dolazili u Šipovo da dogovorimo detalje ugovora, ugledali smo jednog živopisnog lika koji nam je rekao da je amterski glumac i rijatili zvijezda. Njegovo ime je Ilija Grahovac, ali ga svi znaju kao Zmaja od Šipova. On je idealan za ulogu negativca, ima mnoge talente, te će se odlično uklopiti u novi film za koji već imamo razrađen scenario“, dodaju oni.

Kako saznajemo Nedeljko je potpisao ugovor za naredna četiri filma o Bondu, a iako u javnost nije dospjela zvanična cifra o njegovom honoraru procjenjuje se da će dobiti 100 miliona dolara, dok bi Zmaj od Šipova trebao dobiti 10 miliona dolara.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Lelemud Palamudović

Dodaj svoj komentar