50 Nijansi Pive

Državni službenik postigao svjetski rekord na 100 metara izlazeći sa posla

Državni službenik Simo Sprinter postigao je juče svjetski rekord na 100 metara dok je trčeći izlazio s posla u 16 časova. On je dionicu od svoje kancelarije do auta koji je bio na parkingu pretrčao za tačno 9 sekundi.

„Veoma mi je važno da izbjegnem gužvu u saobraćaju koju stvore državni službenici u Vladi dok izlaze s posla. Iz tog razologa mi je važno da se evakuišem s posla čim vidim da je blizu 4 sata. Radim na 3. spratu i kako je u liftu gužva ja radije idem stepenicama“, rekao nam je on.

On dodaje da je juče bio naročito motivisan s obzirom da je imao dogovoren ručak sa svojim kolegama u jednom banjalučkom restoranu koji je nadaleko poznat po janjetini.

„Kolege su me čekale, a već su bili naručili janjetinu. Poznato je da janjetina ne valja kad se ohladio i ja sam dao sve od sebe da što prije stignem do auta. Stepenice između spratova sam bukvalno preskakao u jednom koraku i čak sam se uspio otkucati na izlazu“, naglašava on.

Međunarodna atletska federacija priznala je ovaj rekord nakon što su pregledali snimke sa kamera na zgradi Vlade, te izračunali da je Simo sa rezultatom od 8,99 sekundi oborio prethodni rekord Usaina Bolta.

Sprinter Simo je najavio da će uskoro pokušati da obori rekord na 200 metara, te da svojim kolegama iz kancelarije pokuša oboriti rekord u trci štafeta na 4×100 metara.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar