50 Nijansi Pive

Tužilac koji je uzeo Nutelu traži da mu se tegla donese u zatvor

Pravnik koji je uhapšen u Banjaluci nakon što je uzeo mito od 6.000 maraka i dvije tegle Nutele zatražio je danas da mu se vrati bar jedna tegla Nutele. On se trenutno nalazi u zatvoru, a čuvarima je rekao da ne može da živi bez Nutele.

“Rekao je da mu donesemo Nutelu jer je jede cijeli život i nije preskčio nijedan dan bez ovog namaza. Mi smo imali u kuhinji eurokrem ali on je odbio i tražio svoju Nutelu koju je dobio kao mito. Zaprijetio je štrajkom glađu ukoliko ne ispunimo njegove uslove”, navode zatvorski čuvari.

Podsjetimo, osumnjičeni je od jedne stranke zahtijevao nagradu u vidu Nutele, a zauzvrat obećao da će posredovati u pravnom procesu. Ovom prilikom inspektori su ostali u čudu kada su saznali da je od oštećenog osim novca tražio i dvije tegle Nutele.

“Kada smo ga pitali zašto je insistirao da dobije Nutelu on je rekao da je tražio originalnu, s obzirom da čovjek kojem je obećao srediti papire živi u Austriji. Naveo je da se kod nas prodaje lažna Nutela koji nije ni blizu prave, te da mu je osim para koje je trebao dobiti bilo važno da dobije original koji mora biti kupljen u Austriji”, kazali su nam izvori i dodali da uhapšeni tužilac nije stigao da otvori tegle koje je preuzeo, s obzirom da ga je policija nedugo potom opkolila i uhapsila.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar