50 Nijansi Pive

Dobio termin kod vulkanizera u aprilu 2023. godine!

Mladen M. iz Trna uspio je dobiti termin kod vulkanizera za promjenu ljetnih u zimske gume, u aprilu sljedeće godine i svoju sreću je odlučio podijeliti sa nama i sa svim našim čitaocima, jer kako sam kaže, nije očekivao da će termin dobiti tako brzo.

-Kad sam čuo da je od ove godine zimska oprema obavezna od 1.11.2021. godine, početko oktobra sam požurio da rezerviše termin kod vulkanizera kako bih sve na vrijeme stigao, ali bilo je gotovo nemoguće stupiti sa bilo kim u kontakt.  Zvao sam sve brojeve koje sa dobio od raznih prijatelja, poznanika, kumova, porodice, ali ni na jedan se niko nije javljao. I taman onda kad sam bio na rubu da se pomirim sa činjenicom da ću se ove zime naplaćati kazni za nemanje zimske opreme, javio mi se vulkanizer iz Kuljana da mi kaže da se oslobodio termin u aprilu i ja sam bio presrećan.

Mladen kaže da jedva čeka april da svoje ljetne gume zamijeni u zimske, a odmah će pokušati zakazati termin i da zimske promijeni u ljetne, pa možda stigne to obaviti do septembra.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar