50 Nijansi Pive

Nema izgovora da se ne zakiti muzika! Harmonikaš iz Banjaluke stavio čitač kartica na harmoniku!

Većinom u nekoj šali provlače karticu kroz mijeh harmonike. Sada sam ja došao na ideju da više nema te šale, nego ako žele da mogu i počastiti muziku, kaže Đakić

Banjalučki harmonikaš Željko Đakić, jedini je harmonikaš u našoj zemlji, a vjerovatno i na cijelom svijetu, koji je na svoj omiljeni instrument montirao čitač platnih kartica.

Kada gosti žele da im Željko odsvira neku pjesmu na harmonici, a uz sebe nemaju keša, sada harmoniku mogu “zakititi” putem svoje kartice.

– Većinom u nekoj šali provlače karticu kroz mijeh harmonike. Sada sam ja došao na ideju da više nema te šale, nego ako žele da mogu i počastiti muziku, kaže Đakić.

Dodao je da je ljudima interesantan čitač kartica na harmonici koji je, prema Željkovim riječima, prvi na harmoniku uveo upravo on.

Ističe kako ljudi koji ga počaste i provuku karticu kroz harmoniku, veoma često snimaju taj momenat jer je riječ, kako to Đakić kaže, o zanimljivoj fori.

Izvor: Oslobođenje.ba

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar