50 Nijansi Pive

Svjetska zdravstvena organizacija usvojila “sve kreće od nogu” kao uzrok većine bolesti!

Balkanske majke su se konačno izborile za to da se “sve kreće od nogu” uvrsti kao jedan od najčešćih uzročnika većine bolesti od kojih obolijevamo, jer to je konačno priznala Svjetska zdravstvena organizacija i uvrstila to u sve novije medicinske biltene.

Oni su u tekstu u kome su upravo “sve kreće od nogu” označili kao jedan od najopasnijih uzročnika oboljenja naveli kako su decenijama s nipodaštavanjem gledali na saznanja i navike balkanskih majki, ali da su odlučili, da uprkos svojoj skepsi posvete određeno vrijeme istraživanju koje će se baviti ovim fenomenom.  Oni su zaključili da zaista sve ima veze, na prvom mjestu, hladnim nogama, golim krstima koja nisu pokrivena potkošuljom i vremenom u koje vrijeme pereš kosu.

-Ni sami nismo mogli vjerovati rezultatima koje smo dobili, ali ovim putem najiskrenije želimo da se izvinimo svi balkanskim majkama koje smo gledali svisoka, a koje sve vrijeme znaju od čega bolesti nastaju i protiv toga se grčevito bore vijekovima.  Takođe, ovim putem apelujemo na sve ljude, posebno na mlade da dobro utople stopala i da im ne padne na pamet da po ovoj hladnoći idu golih zglobova bez obzira koliko to moderno bilo.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar