50 Nijansi Pive

Moćni rendžeri demantovali da je Jovana Jeremić njihov novi član

Tokom vikenda PR tim moćnih rendžera oglasili su se povodom spekulacija kako bi Jovana Jeremić mogla postati njihov novi član i tako stavili tačnu na tračeve koji već danima kruže internetom.

-U ime ekipe Moćnih rendžera, ovim putem želimo da obavijestimo svjetsku javnost kako Jovana Jeremić nije i najvjerovatnije neće postati njihov novi član iako je njeno pojavljivanje u zelenom trikou dalo naslutiti nešto tako.  Iako institucija Moćnih rendžera postoji decenijama još uvijek nismo spremni za proširenje našeg tima, ali ako se to desi u skorije vrijeme svakako ćemo uzeti Jovanu Jeremić uzeti u obzir jer smatramo da bi ona bila sasvim dobar ambasador Moćnih rendžera.

Upravo ovo navedeno je u demantiju koji je objavljen u svim svjetskim medijima.

Do objave ovog teksta nismo uspjeli doći do izjave Jovane Jeremić te nismo uspjeli saznati da li je zbog svoje neobične odjevne kombinacije uspjela da se učlani u neke druge super ili antiheroje, ali ne sumnjamo da ćemo saznati u dogledno vrijeme.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar