50 Nijansi Pive

Građani apeluju da se svi političari stave u izolaciju na godinu dana!

S obzirom da je veliki broj političara morao u izolaciju zbog slučaja sa korona virusom, građani su shvatili da bi im bilo najbolje da tamo ostanu jedno godinu dana kako bi se odmorili od prepucavanja pa zbog toga apeluju na nadležne da im se odredi obavezna izolacija na najmanje godinu dana.

Građani žele da ta izolacije ne samo da podrazumijeva zabranu izlaska iz kuće već i komunikaciju putem medija i društvenih mreža, jer, kako tvrde, ovo se više ne može podnijeti.  Jedan od građana koji je došao na ovu ideju Milenko Dozlogrdović rekao je kako je građanima jednostavno neophodan odmor od svih funkcionera i kako je ovo sjajan povod da im se to obezbijedi.

-Mi smatramo da smo prilično opterećeni raznim glupostima koje nam svakodnevo serviraju političari potreban nam je odmor od njihovih gluposti i zato želimo da se svi oni na državnom, entitetskom i lokalnom nivou stave u izolaciju na najmanje godinu dana, samo da malo dušom da'nemo.  Ovo sve što se izdešavalo je sjajna prilika da svi vidimo kako nam je bolje bez njihovih istupa.

Milenko kaže da se nada da će se molbe građana uslišiti i da oni treba da se žrtvuju zarad višeg cilja.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar