50 Nijansi Pive

Novi neželjeni efekti: Nakon vakcinacije sponzoruša se udala iz ljubavi

Jedna od najpoznatijih gradskih sponzoruša udala se proteklog vikenda za pristojnog i nesituiranog muškarca iz Banjaluke. Kako njene prijateljice tvrde njena odluka je najvjerovatnije posljedica neželjenih efekata vakcinacije.

„Cijeli život je bila klasična sponzoruša i ganjala bogate muškarce po gradu. Kada je rekla da je upoznala tog sirotana i da planira da se uda iz ljubavi nismo mogli da povjerujemo. To kao da nije bila ista osoba i kako smo malo analizirali došli smo do zaključka da je za sve kriva vakcina koju je primila prije pola godine“, navode oni.

S druge strane, novopočena mlada i bivša sponzoruša kaže da nakon što je primila obje doze vakcine osjetila neku promjenu u svom ponašanju. Ističe da je odjednom prestala da ganja bogate muškarce sa skupim džipovima, te da su počeli da  joj se sviđaju pristojni i školovani momci, bez obzira na njihovo imovno stanje.

„Umjesto da izlazim po klubovima i kačim slike na Instagram učlanila sam se u biblioteku. Tamo sam srela tog momka, studenta filozofije i zaljubila se u njega. On piše pjesme i osvojio me kada je jednu posvetio meni. Nakon 6 mjeseci osjetila sam da je on muškarac mog života i kada me je zaprosio nisam se uopšte dvoumila“, naglašava ona.

Dodaje da iako je bivše prijateljice osuđuju radi njene odluke ona kaže da se ne kaje i da ako treba da bi se ponovo vakcinisala.

Epidemiolozi koje smo kontaktirali su nam rekli da je moguće da je u njenom organizmu došlo do određenog disbalansa, s obziom da je primila vakcinu koja nije do kraja ispitana i koja utiče na promjenu DNK-a u ljudskom tijelu.

„Umjesto da stvori antitijela, njen organizam je stvorio odbojnost prema onome što je najviše do tada voljela“, objasnili su oni.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar