50 Nijansi Pive

Udružnje vračara uputilo zvaničan dopis medijima u Republici Srpskoj!

Udruženje, vračara, salivačica strave, onih koji se bave crnom magijom jutros je poslalo dopis svim edijima u Republici Srpskoj kojim se ograđuju od nemilih događaja koje se dešavaju posljednjih para dana, posebno na podrčju Prijedora.

Oni u saopštenju navod kako sve ono što se dešava nije u njihovoj jurisdikciji i na ovaj način žele da speru ljagu sa svog poziva koji, decenijama obavljaju časno i pošteno.  Jednaod potpisnica saopštenja Mara Vračarić, izjavila kako nije lijepo da im se pripisuju razne stvari o kojima se priča posljednjih nekoliko dana.

-Mi smo udruženje koje okuplja poštene ljude koji svoj posao obavljaju savjesno, mi salivamo stravu, gledamo u pasulj, ima nas koji namiještaju kosti, želudac, a ima i onih koji rade te nek zapise samo i isključivo u posebnim situacijama, kada mi procijenimo da je to jednostavno neophodno.  Ono što se viđa prethodnih dana, odgovorno tvrdimo nije djelo nikoga iz našeg udruženja, a ako je potrebno napravićemo nezavisno istraživanje da dokažemo kako ono uopšte nije stvar nikakve crne magije, već nečeg drugog, a čega tačno to treba da procijene neki drugi stručnjaci.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar