50 Nijansi Pive

Bosna i Hercegovina prvi izvoznik afera u svijetu!

Konačno smo prvi u nečemu! Prema našim saznanjima uskoro će biti otvorene kancelarije za osmišljavanje i izvoz afera, a prema pojedinim informacijama biće smještene u Sarajevu i u Banjaluci, pošto ima dovoljno kapaciteta na nivou oba entiteta. Ekonomisti tvrde da će nas ovo izvući iz krize te da bi se sve to moglo jako lijepo naplatiti.

Na tu tremu razgovarali smo sa nalitičarem Milenkom Pajčartovićem koji kaže da je ovo zaista dobar potez vlasti.

-Ovo je djelatnost u kojoj zaista možemo da briljiramo i da nas angažuju sve svjetske, kako vladajuće tako i opozicione partije. Iskreno vjerujem da će to biti uspješno za cijelu državu te da ćemo se konačno okrenuti prosperitetu. Kako sam čuo, već postoje brojni zahtjevi i narudžbenice iz cijelog svijeta, tako da to jednostavno ne može da bude neuspješno.

Pajčartović kaže da se ne plaši stručnosti kadra jer naši ljudi to imaju u krvi.

-Nama je u genima zapisano da smišljamo razne gluposti, afere i da se na taj način borimo kroz život i zato apsolutno ne sumnjam da ćemo imati sjajne stručnjake koji će ovdje biti zaposleni.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar