50 Nijansi Pive

Influenseri šalju saopštenja šta su radili dok Instagram nije radio!

S obzirom na to da će jučerašnji dan biti zapamćen po tome što više od šest sati nisu radile društvene mreže Instagram i Fejsbuk, današnji će biti zapamćen po saopštenjima koja su influenseri iz regiona slali kako bi obavijestili svoje pratioce šta su sve radili dok mreže nisu bile aktivne.

Sa jednom od njih Milicom Pokazivanović smo razgovarali o ovom nemilo događaju, koji je, kako sama kaže, jako teško podnijela.  Milica, još uvijek vidno u šoku nam je objasnila kako se u jednom trenutku zapitala šta će biti ako se Instagram nikada ne popravi i suočavanje sa odgovorom na to pitanje jednostavno nije mogla da podnese.

Ona je kao i brojne njene “kolege” današnji dan posvetila slanju saopštenja kako bi sve svoje pratioce i medijske kuće obavijestila šta je sve radila za tih šest sati koliko nije bila u stanju da okači NIJEDAN story.

-Ja osjećam obavezu da sve obavijestim šta sam radila i gdje sam bila, sve vrijeme sam se fotografisala i snimala kako bih ogla i da dokumentujem navedeno, jer ja sa svojim pratiocima gradim odnos koji je baziran na povjerenju.  Ja sam uvjerena da su oni razmišjali o tome šta ja radim u datom trenutku pa sam odlučila da im sve to prepričam.

Milica kaže da su njeni pratioci navikli da ih iz minuta u minut obavještava šta radi, gdje i s kim se kreće i ne želi da oni imaju rupu za taj 4.10.2021.

-Teško mi je bilo, ne toliko zbog mene koliko zbog njih, mojih fanova sa kojima dijelim stvari. Sigurna sam da se tako osjećaju i drugi influenseri i ja ih potpuno razumijem.  svi koji žele dobiti saopštenje/dopis mogu mi se javiti u DM, uplatiti simboličnu svotu novca na moj račun i ja ću i proslijediti detaljan dokument sa svim dokazima.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar