50 Nijansi Pive

Radnici iz državnih institucija traže slobodan dan zbog radne subote!

Radnici koji rade u državnim institucijama pisali su zahtjev nadležnima da im se odobri jedan nerdni dan, naravno plaćen zato što im je prethodna subota bila radna.  Oni navode kako se nadaju da će se njihov zahtjev uvažiti te da će već ovoga petka moći iskoristiti ono što ih sljeduje.

Nebojša Neradanović kaže da je on jedan od inicijatora ovog zahtjeva i kaže da radnici znaju koja su njihova prava i kako neće odustati dok im se ne obezbijedi dodatni neradni dan.

-Ja sam u subotu morao na poslovni put u Bijeljinu, dok je moja supruga koja radi u GU Banja Luka ostala u gradu, ali je takođe morala da ide na jedan poslovni sastanak, koji je počeo u pet i trajao je najmanje sat ipo vremena, nije to nešto puno, ali či je ona zbog posla morala da izađe iz svoje kuće, znači da se to treba nadoknaditi, ili novčano ili slobodnim danom.

Neradanović kaže da je veliki broj njegovih kolega bio angažovan za vikend i da će svi oni stati uz njega u traženju svojih radničkih prava.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar