50 Nijansi Pive

Netflix otkupio prava za emitovanje Narodne skupštine RS!

Najpoznatija TV mreža na svijetu američki Netflix otkupio je prava za emitovanje Narodne skupštine RS za narednih 100 godina. Ovu vijest potvdilo je danas rukovodstvo Netflixa ne navodeći o kojoj milionskoj cifri je riječ, ali su kratko saopštili da su veoma zadovoljni ugovorom koji je potpisan juče u Banjaluci.

„Mi smo godinama tražili adekvatnu zamjenu za našu najpoznatiju političku sapunicu „House od cards“ i slučajno smo naletili na prenos Narodne skupštine Republike Srpske. Juče smo otkupili prava emitovanja od Javnog servisa za narednih 100 godina i već prvog dana smo imali povećanje broja korisnika u cijelom svijetu za 30%“, rekli su nam oni.

Oni dodaju da su prošlogodišnju sezonu Narodne skupštine RS pregledali u jednom dahu i poptpunom šoku i da nisu znali gdje počinje fikcija, a prestaje realnost.

„Tuče između poslanika i ministara, galama, svađe, afere, skandali i korupcija su nešto do sada neviđeno, čak i za neke afričke zemlje. I sam Kevin Spejsi koji glumi lik beskupoloznog Frenka Andervuda u serij „Kuća od karata“ nam je rekao da ne zna kako bi se snašao u političkom životu BiH“, stoji u saopštenju Netflix-a.

Vlasnici najpoznatije TV platforme otkrili su nam da istovremeno pregovaraju sa lokalnom televizijom Simić iz Banjaluke koja godinama prenosi Skupštnu grada.

„I ova skupština bi imala veliku publiku širom svijeta s obzirom na političku situaciju u Banjaluci. Odbornici i poslanici koji sjede u skupštinskim klupama su priča za sebe i gotovo da je nemoguće napravi seriju ili film sa više elemenata komedije i tragedije u isto vrijeme. Mi očekujemo pozitivan odgovor od pomenute televizije iz Banjaluke. Od nas traže 100 miliona dolara kako bi nam ustupili prava za emitovanja s obzirom da posjuduju ekskluzivna prava na njihov prenos već 25 godina“, objasnili su nam iz Netflixa.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Lelemud Palamudović

Dodaj svoj komentar