50 Nijansi Pive

Policajac tužio vozača koji mu je dao falsifikovanih 50 KM!

Policijac Mito Novaković podnio je prijavu protiv muškarca iz Banjaluke kojeg optužuje da mu je proteklog vikenda dao mito od 50 KM za koje je kasnije utvdio da su falsifikovane.

„Tražm odštetu radi pretrpljene duševne boli. Ja sam u nedjelju doživio veliku sramotu. Otišao sam u My Way da pojedem kilu janjetine i popijem par piva i kada je konobar došao da naplati ja sam mu dao spornih 50 maraka. Nakon nekoliko minuta pojavio se gazda koji je rekao da je u pitanju falsifikat. Srećom da me nisu prijavili jer sam stalna mušterija kako godinama dolazim u taj restoran“, navodi on.

On dodaje da je samo pošteno radio svoj posao kao i svakog vikenda i da se nada da će sud uvažiti njegovu tužbu i optuženog kazniti većom novčanom kaznom.

Optuženi tridesetogodišnji Pero Pjanović tvrdi da nije znao da je u pitanju falsifikovana novčanica i da ju je najvjerovatnije dobio u kafani u kojoj je bio u subotu uveče.

„Vraćajući se iz te kafane zaustavio me patrola. Kako sam bio pijan izvadio sam 50 maraka iz džepa dao policajcu. Kunem se da nisam znao da su falsifikovane, izgledale su kao prave. I ja sam prevaren, tužiću tu kafanu, a policajcu se najiskrenije izvinjavam“, rekao nam je on.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Lelemud Palamudović

Dodaj svoj komentar